• La resta procedirà de recursos propis de la companyia
ep reig jofre 20170704112404
Europa Press

La farmacèutica Reig Jofre ha anunciat aquest dilluns que invertirà 30 milions d'euros fins al 2020 en l'ampliació de la seva planta de Barcelona. Una estratègia que es produeix "per tal d'augmentar les capacitats de producció asèptica, les eficiències productives i adaptar la planta a les tecnologies d'última generació per abordar desenvolupaments més complexos i complir els requisits dels mercats més exigents", segons ha comunicat la companyia.

  • 2,58€
  • 0,40%

La inversió, aprovada pel consell d'administració de Reig Jofre, s'efectuarà durant els pròxims tres anys i es finançarà mitjançant deute bancari fins a un límit màxim del 80% i un termini mitjà d'amortització de 7 anys i la resta procedirà de recursos propis de la companyia. La inversió inclou l'ampliació de la línia d'injectables d'ús hospitalari, obra civil, instal·lacions i serveis.

La companyia, que capitalitza 162 milions d'euros, construirà un nou edifici de vials líquids i liofilitzats dins de la planta d'injectables, que comptarà amb una superfície de 2.500 metres quadrats. La inversió planteja la instal·lació inicial d'una línia amb dos liofilitzadors de 55 metres quadrats cadascun, encara que la planta es dimensionarà per a una futura expansió a un tercer liofilitzador d'iguals dimensions.

Amb els dos primers equips, s'incrementarà la capacitat productiva fins a arribar als 40 milions de vials i un cop implementat el tercer liofilitzador, la capacitat total superarà els 50 milions de vials, quan la planta estigui en ple rendiment.

Reig Jofre assegura al seu comunicat que està tenint un creixent augment de la demanda per part de la cartera de clients de la companyia a nivell mundial. "Aquest creixement procedeix tant de l'augment de la demanda de fàrmacs injectables existents al mercat i ja comercialitzats per Reig Jofre, com de nous desenvolupaments per a la indústria farma i biotech", afirma la farmacèutica.

Noticias relacionadas

contador