ep antonio brufaula junta generalaccionistasrepsol
EUROPA PRESS - Archivo

Els experts d’RBC Capital Markets han retallat la seva recomanació sobre Repsol fins a infraponderar des de neutral i n’han baixat el preu objectiu fins als 18,50 euros des dels 19 euros. Aquest preu, però, suposa atorgar-li un potencial de revaloració del 14%.

  • 14,72€
  • -1,90%

"Repsol ha tingut un comportament resistent durant els últims mesos, i hem vist un renovat interès en el títol per tal d'aprofitar els beneficis de la regulació OMI (Organització Marítima Internacional). Tot i que l'element del refinançament de la inversió segueix sent particularment atractiu, veiem desafiaments en el negoci en diferents parts del món i en la nostra previsió dels preus del cru, per la qual cosa veiem millors opcions en altres companyies del sector".

Segons l'informe d’RBC, és probable que el capital de la petroliera es dirigeixi cap al negoci de noves energies de Repsol, on el mercat és competitiu i el retorn de la inversió "ens sembla incert". Per això, també han canviat les seves previsions dels resultats. Per al període de 2019-2021 han reduït les seves estimacions en un 2-3%. Així mateix, han ajustat les seves xifres en el segment upstream.

En les seves estimacions actualitzades, Repsol cotitza a 4.9x 2019E EV / Sr. ACF enfront de la mitjana europea de 5.4x. RBC veu millor comportament en altres valors del sector. Repsol ha assenyalat un creixement de dividends del 8% per any fins al 2020, juntament amb un programa de recompra en curs. "En els nostres números, veiem potencial limitat per a noves sorpreses durant 2018-19, per increments", han informat.

Noticias relacionadas

contador