ep instalaciones de pharmamar
PHARMAMAR - Archivo

PharmaMar ha anunciat la creació d'una nova unitat de virologia amb la finalitat d'investigar, desenvolupar i aportar medicaments per a malalties víriques per a les quals encara no hi ha tractaments eficaços.

La prioritat actual d'aquesta unitat és trobar un tractament eficaç contra la SARS-CoV-2, segons ha informat aquest dimarts la firma a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). En aquest sentit, la companyia està en fase de desenvolupament clínic de la seva molècula plitidepsina com a tractament contra la Covid-19.

Actualment, PharmaMar té en marxa l'assaig clínic APLICOV-PC1,2 per avaluar la seguretat i eficàcia de la plitidepsina a tres nivells de dosis.

La companyia espera que els resultats d'aquest primer estudi estiguin disponibles durant el mes d'octubre.

La nova unitat de virologia estarà liderada per Belén Sopesén, doctora en Farmàcia per la Universitat Complutense de Madrid amb un programa de Desenvolupament Directiu de l'IESE, mentre que el doctor José María Jimeno n'assumirà la direcció clínica com a 'VP Global Head' de la unitat de virologia.

"Tenim una gran il·lusió i esperança posada en aquesta nova unitat de virologia de PharmaMar. La companyia afronta un repte bonic i emocionant amb el propòsit d'aportar solucions innovadores i eficaces per satisfer necessitats mèdiques encara no cobertes per a pacients que sofreixen malalties víriques, com la Covid-19 i altres virus emergents", ha dit el president de PharmaMar, José María Fernández.

Noticias relacionadas

contador