tesla doit reduire ses effectifs d environ 10 dit musk

El CEO de Tesla, Elon Musk, ha venut aquesta setmana a prop de 22 milions d'accions de la companyia per més de 3.500 milions de dòlars. Es tracta de la segona operació que duu a terme després que al novembre ja en vengués 19,5 milions d'accions per 3.950 milions de dòlars.

  • 168,29$
  • -1,11%

Aquest moviment ha afectat negativament la cotització dels títols de Tesla. Des del començament d'any, les seves accions acumulen un descens del voltant del 50%.

A això se suma que els inversors es mostren cada cop més preocupats per la compra de Twitter per part de Musk, valorada en 44.000 milions, a la qual cosa se suma la inquietud per la pujada dels tipus d'interès, que encareix els cotxes.

Precisament fa uns quants dies es va conèixer que Musk havia deixat de ser la persona més rica del món, segons la llista Forbes. Un lloc que va ocupar gràcies a la riquesa vinculada majoritàriament a les accions de Tesla, que es va veure impulsada per una pujada meteòrica del preu del valor, que es va disparar més d'un 1.000% en dos anys.

Noticias relacionadas

contador