dl elon musk the summit 2013
Heisenberg Media via https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en

Elon Musk va vendre al voltant de 4.000 milions de dòlars en accions de Tesla als dies posteriors a la seva oferta de compra de Twitter, segons els registres de la Comissió de Valors i Borsa dels EUA (SEC per les sigles en anglès)

  • 170,18$
  • 4,97%

En una onada d'operacions realitzades dimarts i dimecres, el conseller delegat de Tesla i SpaceX es va desfer d'uns 4,4 milions d'accions de la seva empresa de vehicles elèctrics.

La major part de les vendes del CEO es van fer dimarts, segons els arxius. Les accions de Tesla van caure un 12% aquell dia, però van pujar dimecres menys d'un punt percentual.

Quan es van fer públiques les declaracions, Musk va escriure a Twitter: "No hi ha més vendes de TSLA previstes després d'avui". Va fer el comentari en resposta a un compte que promociona intensament les accions de Tesla, els productes i Musk a la xarxa social.

Musk ha comprat Twitter i portarà l'empresa de mitjans socials a l'esfera privada per 54,20 dòlars per acció, uns 44.000 milions de dòlars en total. Per això, Musk es va assegurar 25.500 milions de dòlars de deute totalment compromès, incloent-hi 12.500 milions de dòlars en préstecs contra les seves accions de Tesla.

Twitter va acceptar la seva oferta a principis d'aquesta setmana, però l'acord encara requereix l'aprovació dels accionistes i dels organismes reguladors.

Noticias relacionadas

contador