file photo illustration shows elon musk image on smartphone and printed twitter logos

Des que va adquirir Twitter a Elon Musk se li acumulen els fronts. L'últim el tenia obert contra Apple, tot i que, segons ha assenyalat el magnat, sembla que les diferències entre les dues companyies s'han resolt després d'una reunió entre els consellers delegats respectius.

Elon Musk ha afirmat que es va reunir amb el CEO d'Apple, Tim Cook, a la seu de l'empresa de la poma, i que tots els malentesos han quedat "resolts".

A través del seu perfil de Twitter, l'excèntric multimilionari ha estat contundent en afirmar que Apple mai va considerar prohibir Twitter a l'App Store.

La disputa va començar dilluns passat, quan el nou cap de Twitter va acusar Apple d'amenaçar d'eliminar la xarxa social de la seva botiga d'aplicacions. Alhora, ha declarat que havia detingut la major part de la seva publicitat a la plataforma i fins i tot va arribar a etiquetar el compte de Twitter de Cook en un altre tuit, preguntant "Què està passant aquí?".

Entre les queixes tuitejades per Musk dilluns passat hi havia la tarifa de fins al 30% que Apple cobra als desenvolupadors de programari per les compres dins de l'aplicació, i Musk va publicar un meme suggerint que estava disposat a "anar a la guerra" amb Apple en lloc de pagar la comissió.

Apple, que no ha respost públicament als tuits de Musk, sí que va afirmar en defensa, que les seves tarifes estan en línia amb les normes de la indústria i que són justes per al que ofereix als desenvolupadors.

Noticias relacionadas

contador