musk twitter
Foto original de Daniel Oberhaus (Flickr). Montaje: Bolsamanía.

Elon Musk va donar un ultimàtum aquest dimecres als treballadors de Twitter perquè es comprometin amb el treball "extremadament dura" i ells han respost que "fins aquí hem arribat". Segons informen diferents mitjans internacionals, molts treballadors de Twitter s'han negat a acceptar el que esperava, posant potencialment en risc les operacions de companyia.

Han estat tants els treballadors que han decidit marxar que s'ha creat una gran confusió sobre quines persones podien accedir a l'empresa i Twitter ha tancat les oficines fins dilluns, segons informa Bloomberg. Afegeix que Musk ha tractat durant les últimes hores de convèncer la gent perquè es quedi.

El nou propietari de Twitter va enviar un correu electrònic a tota la companyia dimecres dient als treballadors que els esperen "llargues hores d'alta intensitat", si volien quedar-se. Va dir que tenien fins a les 5 pm. de dijous per decidir.

Musk va recalcar aquesta idea dijous amb correus electrònics indicant que els gerents havien de reunir-se amb els treballadors en persona una vegada a la setmana o almenys mensualment i que els gerents podrien ser acomiadats per permetre que els treballadors treballin a distància si aquests treballadors no demostren, segons la seva opinió, ser "excel·lents" o "excepcionals".

CNBC explica que els missatges de comiat van inundar els grups de xat interns quan els treballadors, incloent-hi els enginyers, van anunciar la seva sortida un dia després de l'ultimàtum de Musk.

Segons afegeix, no és clar quants formen part de l'èxode massiu, però tres treballadors de Twitter van citar la por de les represàlies professionals en compartir els seus plans de renúncia.

"Equips sencers que representen infraestructures crítiques estan abandonant voluntàriament la companyia, deixant l'empresa en greu risc de poder recuperar-se. Som professionals qualificats amb moltes opcions, i per això Elon no ens ha donat cap raó per quedar-nos i sí moltes, per anar-nos-en", va dir l'enginyer.

El propietari de Tesla ha pres mesures absolutament controvertides des de la compra de la companyia per 44.000 milions de dòlars. Entre altres coses, ha declarat que Twitter podria enfrontar-se a la fallida, si no comença a generar més efectiu. Fins ara, Musk ha dit als treballadors que es preparin per a setmanes de 80 hores, sense menjar gratuït i ha fet diversos canvis en la política de treball des de casa de la companyia.

Noticias relacionadas

contador