ep tienda de movistar en la calle general peron madrid con las medidas de proteccion contra el covid
TELEFÓNICA

Els clients de Movistar Fusión que contractin una alarma amb Movistar Prosegur obtindran gratis un telèfon mòbil de primera marca o un terminal 5G per 99 euros. Serà possible fer-ho des d'aquest dimecres i fins a l'1 de desembre, dins de les ofertes que ha llançat Telefónica amb motiu del Black Friday.

L'operadora ofereix en aquesta edició descomptes de terminals que podran arribar als 300 euros d'estalvi. Entre els telèfons amb millors preus figuren el Samsung Galaxy A51 (per 229 euros), i els terminals 5G Xiaomi Mi 10 Lite per 235 euros i Oppo Find X2 Lite per 289 euros.

A més, només el Black Friday es podrà contractar Movistar Connecta Max -combinat fibra-mòbil-, per 29,90 euros durant els tres primers mesos, modalitat que compta amb 600 Mbps simètrics de fibra, fix amb trucades il·limitades a altres fixos nacionals i mòbil amb minuts i missatges il·limitats juntament amb 25 gigues per navegar a màxima velocitat amb el router Smart WiFi HGU.

Els nous clients de Fusión i Fusión Pro (noves altes, portabilitats i migracions de les línies mòbils amb trucades il·limitades) comptaran amb descomptes addicionals de fins a 80 euros per a la compra de telèfons intel·ligents de primeres marques, exclusivament a les botigues Movistar.

Noticias relacionadas

contador