ep logo de telefonica
Lino Mirgeler/dpa - Archivo

Telefónica i Epic Games, la companyia desenvolupadora del popular joc Fortnite, han anunciat el llançament de la Living App de Fortnite, disponible en exclusiva per als clients de la plataforma de televisió Movistar+.

  • 4,12€
  • -0,53%

Les Living Apps són aplicacions per a la televisió que ofereixen una nova experiència digital als usuaris. En aquest cas, els clients han de comptar amb el Descodificador UHD i ser clients Fusió.

La Living App de Fortnite està disponible a la secció “Apps” a la pantalla d'inici de Movistar+.

Entre aquests continguts, es troba “Mites en Fortnite”, una sèrie liderada pel 'gamer' Davidpkami, sèrie en la qual posarà a prova als fans perquè comprovin si els molts rumors que sorgeixen sobre el joc són reals o són un 'fake'. La sèrie compta amb més de cent episodis. Per als amants dels 'fails', Gladoop emetrà també un episodi setmanal dins de la secció “No queda Slurp” on analitzarà els millors virals de les xarxes socials.

Els fans podran continuar també aprenent i millorant en el joc a través de la secció “Consells Compromesos” on Gladoop afronta amb sàtira tots els dubtes, preguntes i curiositats que els usuaris li facin arribar a través de les xarxes socials. A l'app s'hi troba també disponible “Febre Creativa”, una sèrie de vídeos on Hiper mostra diferents maneres de joc per a conèixer tots els detalls sobre vehicles, manera cooperativa, zone wars, etc.

A més, pròximament s'afegirà contingut exclusiu en TV, com ara tutorials, tips, quizzes i totes les novetats del joc.

Amb aquest llançament, les dues companyies reforcen la seva col·laboració iniciada al juny, quan van anunciar un acord exclusiu per a facilitar les compres en jocs desenvolupats per Epic Games a través de la factura de Movistar a Espanya. Telefónica es converteix així el primer operador del món que manté una aliança d'aquestes característiques amb Epic Games

.

Noticias relacionadas

contador