un logo microsoft

Microsoft ha anunciat aquest dilluns que vendrà de forma separada la seva aplicació de vídeo i xat Teams del seu paquet Office a nivell mundial, un moviment que arriba sis mesos després que la companyia decidís dividir la comercialització dels dos productes a Europa per evitar infringir la llei antimonopoli comunitària.

  • 420,21$
  • -0,19%

"Per garantir la claredat per als nostres clients, estem ampliant els passos que vam fer l'any passat per separar Teams de M365 i O365 a l'Espai Econòmic Europeu i Suïssa a clients de tot el món", ha assenyalat un portaveu de Microsoft en declaracions recollides per Reuters.

A més, ha afegit que amb aquesta decisió "es respon als comentaris de la Comissió Europea en proporcionar a les empreses multinacionals més flexibilitat quan vulguin estandarditzar les seves compres a totes les geografies".

L'agost de l'any passat, Microsoft ja va anunciar la separació dels dos productes al Vell Continent, com a part d'un paquet de mesures que incloïa també la millora dels recursos existents sobre interoperabilitat amb Microsoft 365 i Office 365 i la creació de nous mecanismes per permetre que solucions de tercers allotgin aplicacions web d'Office.

La separació de Teams i Office a nivell mundial començarà aquest mateix dilluns, i els clients de la tecnològica poden optar per continuar amb la llicència actual o renovar-la d'acord amb les noves característiques.

Per als que iniciïn la contractació a partir d'aquest dilluns, el cost d'Office sense Teams oscil·larà entre els 7,75 i els 54,75 dòlars, en funció del producte, mentre que Teams Standalone tindrà un preu de 5,25 dòlars.

Noticias relacionadas

contador