• Invertir en accions amb un dividend sostenible és una opció especialment adequada per al segon semestre, segons aquests analistes
  • Endesa, Enagás, Abertis, Iberdrola, RE, Total, BNP Paribas, BBVA, Axa, Mediaset i BME són els onze títols que conformen la Selecció Accions Dividend de Bankinter
dinero, inversión, euros

"Visca el dividend!" Amb un títol com aquest encapçalant el seu Informe d'Estratègia del tercer trimestre sembla bastant evident que el dividend és al centre dels plans borsaris de Bankinter per aquests tres propers mesos. Es tracta, diuen aquests analistes, d'aprofitar un estiu de consolidació per rotar les inversions des de companyies de creixement cap a les de valor i dividend.

  • 18,36€
  • 0,00%
  • 13,87€
  • 0,65%
  • 17,10€
  • 0,26%

"Redirigim la nostra estratègia cap a sectors amb perfil defensiu i alt dividend des d'altres més cíclics", recomanen aquests experts, que continuen apostant per una estratègia pro-borsa "amb una tendència de consolidació al llarg dels propers mesos", assenyalen.

Per aprofitar aquesta estratègia, recomanen especialment la seva cartera Selecció Accions Dividend, que està composta per valors amb una rendibilitat per dividend atractiva, amb un dividend "recurrent i predictible", segons les seves estimacions. "Busquem valor i estabilitat, amb fluxos recurrents i sostenibles en el temps per a l'accionista, abans que creixement ràpid", recalquen des de Bankinter.

ELS ESCOLLITS

Endesa, Enagás, Abertis, Iberdrola, REE, Total, BNP Paribas, BBVA, Axa, Mediaset i BME són els onze títols que conformen aquesta cartera de Bankinter. "Formalment no es tracta d'una cartera sinó d'una selecció per als clients conservadors que busquin periodicitat als seus rendiments", expliquen aquests analistes, i matisen que aquesta selecció es fa donant prioritat a la sostenibilitat dels dividends al llarg termini en base dels fonamentals de les companyies escollides.

"Fins al 26 de juny d'aquest any, aquesta selecció llança un +8,5% en termes de revaloració, més un 5% aproximadament per dividends que, o bé s'han cobrat ja o bé es rebran abans del 31 de desembre. Això, per ara, donaria com a resultat una rendibilitat conjunta del +13,5%", indiquen aquests experts, i afegeixen: "Creiem que aquesta és una proposta especialment adequada per al segon semestre de l'any".

Totes les companyies que conformen aquesta selecció tenen "sòlids fonamentals", reiteren des de Bankinter i generalment són líders als seus mercats naturals. "Cotitzen en els principals índexs borsaris de referència i ofereixen elevada liquiditat, per la qual cosa considerem que el risc de bloqueig en retirar posicions seria molt baix", expliquen.

Font: Bankinter

Noticias relacionadas

contador