ep cartel del instituto bme en la inauguracion de la vi edicion del club financiero inspiring girls
Alejandro Martínez Vélez - Europa Press

L'Entorn Pre Mercat (EpM), el programa d'acceleració de BME al procés d'incorporació de les companyies als mercats financers, rep tres noves empreses: KeyZell, Pharmamel i OpenWebinars. Amb elles, ja són 25 les empreses que actualment formen part d'aquesta iniciativa de BME. Des del seu naixement, han passat per l'Entorn Pre Mercat 41 companyies, set de les quals ja han fet el salt al mercat, en concret, a BME Growth.

BME

  • 32,98€
  • 3,03%

KeyZell és una empresa biofarmacèutica i Deep-tech que utilitza un mètode tecnològic d'avantguarda per a les innovacions a les ciències biomèdiques per tal de transformar l'R+D de nous medicaments de forma integral i el desenvolupament d'eines d'intel·ligència artificial per a la lluita contra el càncer.

Pel que fa a Pharmamel, es tracta d'una companyia biotecnològica, que sorgeix com a spin-off de la Universitat de Granada. Fruit de la transferència tecnològica i la inversió en R+D+i, la companyia ha desenvolupat i patentat un nou fàrmac de melatonina intravenosa per tractar la sepsis (primera causa de mort hospitalària al món). Després de provar amb èxit el nou fàrmac en dos assaigs clínics de fase II i demostrar-ne l'efectivitat i l'eficàcia, la companyia aborda ara el desenvolupament i la finalització de l'assaig clínic fase III per a la posterior comercialització i llicència.

En relació amb OpenWebinars, és una empresa sevillana de formació en línia tecnològica, líder en transformació i capacitació del talent a l'empresa. La seva metodologia permet dissenyar, executar i perfeccionar el camí que han de seguir empreses i professionals per afrontar amb garanties els processos de transformació digital.

Amb aquestes noves incorporacions, l'Entorn Pre Mercat continua amb la preparació de companyies per a la seva incorporació futura als mercats financers mitjançant el seu programa de formació i entrenament. La convocatòria per a empreses i inversors continua oberta i és continuada.

Noticias relacionadas

contador