ep archivo   autovia del camino a 12
AUTOVÍA DEL CAMINO - Archivo

La Junta General Ordinària d'Accionistes d'Abertis ha acordat la distribució d'un dividend de 0,66 euros als seus accionistes el proper 17 de maig, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

ACS

  • 39,48€
  • -0,90%

Segons ha informat Abertis, la primera data rellevant per cobrar el dividend és el 14 de maig, que serà el darrer dia de negociació de les accions amb dret a rebre els imports objecte de devolució (Last Trading Date). El dia següent, 15 de maig, serà la primera jornada en què les accions es negociaran sense dret a rebre els imports objecte de devolució (Ex-Date). Així mateix, el 16 de maig serà la data en què es determinen els titulars inscrits que tenen dret a percebre els imports objecte de devolució (Record Date).

"En estar les accions representades mitjançant anotacions en compte, la percepció de la devolució esmentada s'efectuarà a través de les Entitats Participants en la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors, SA, (IBERCLEAR), utilitzant els mitjans que IBERCLEAR posa a disposició de les entitats esmentades", ha afegit l'empresa.

L'agent de pagament serà CaixaBank.

La distribució d'aquest dividend es farà mitjançant una reducció del capital social de 601,6 milions d'euros, aprovada per la Junta al mes d'abril passat. El valor nominal de les accions de la societat, que aleshores se situava als 1,68 euros, es redueix per un import de 0,66 euros, i queda fixat en 1,02 euros.

D'aquesta manera, "el capital social és de 929.796.678,42 euros dividit en 911.565.371 accions d'1,02 euros de valor nominal cadascuna, íntegrament subscrites i desemborsades, pertanyents a una mateixa classe i sèrie i amb els mateixos drets, numerades correlativament de l'1 al 911.565.371, ambdós inclusivament", ha matisat.

ACS i la italiana Mundys, principals accionistes de la companyia, percebran 300 milions d'euros cadascuna en aquest repartiment. La quantitat és similar a la que distribueix Abertis els últims any i també a la que esperen continuar repartint als propers exercicis.

Noticias relacionadas

contador