• La noruega va registrar un total de 2.816.164 passatgers al març
ep avionesnorwegian
NORWEGIAN

L'aerolínia noruega Norwegian ha registrat un total de 2.816.164 passatgers al març, és a dir, 362.613 (15%) més que durant el mateix mes de l'any anterior. En termes unitaris, l'oferta de la companyia va créixer un 48%, mentre que la demanda va pujar un 44% i l'ocupació va arribar al 86,7%, un 2,6% més, segons ha informat la pròpia companyia a través d'un comunicat.

L'aerolínia atribueix aquest increment de passatgers a l'augment del trànsit per la Setmana Santa, que va tenir lloc al mes de març, per la qual cosa des de la companyia no s'esperen aconseguir tan altes xifres a l'abril.

"Les nostres tarifes baixes i una extensa oferta de rutes atrauen més passatgers, tant d'oci com de negoci", assegura el conseller delegat de la companyia

"Encara que la Setmana Santa va impactar de manera important en les dades d'aquest mes, tenim un sòlid creixement de passatgers. El creixement internacional continua i, al mateix temps, un major volum de persones ha volat amb nosaltres a Escandinàvia. Les nostres tarifes baixes i una extensa oferta de rutes atrauen més passatgers, tant d'oci com de negoci", afirma Bjørn Kjos, fundador i conseller delegat de Norwegian.

L'aerolínia va aconseguir operar un 98,4% els seus vols programats per al març, dels quals un 72,3% van partir de forma puntual segons assegura.

Per la seva banda, el programa de renovació de flota de Norwegian continua el 2018 i al març, la companyia va rebre tres nous Boeing 787-9 Dreamliner. Aquest any, Norwegian preveu rebre 25 avions nous: onze Boeing 787-9 Dreamliner, 12 Boeing 737 MAX 8 i dos Boeing 737-800. Amb una edat mitjana de només 3,6 anys, la flota d'Norwegian afirma ser una de les més "verdes" i modernes del món.

Noticias relacionadas

contador