ep deutsche bank
EUROPA PRESS
16,53€
  • -0,13€
  • -0,77%

La Policia està registrant aquest dijous les oficines centrals de Deutsche Bank a Frankfurt per sospites de rentat de diners en base de les revelacions fetes per la investigació dels 'Papers de Panamà' el 2016.

Segons informa Reuters, aproximadament 170 agents de la Policia, fiscals i inspectors han registrat aquest dijous 6 oficines del banc alemany. Els investigadors estarien rastrejant les activitats de dos membres del personal de Deutsche Bank que suposadament van ajudar als clients a crear empreses extraterritorials per rentar diners, ha informat l'oficina del fiscal.

Els investigadors han confiscat documents comercials escrits i electrònics. El banc alemany ha confirmat la investigació i ha afegit que està cooperant plenament amb les autoritats.

Deutsche Bank ha caigut un 3,8% a la borsa de Frankfurt a causa d'aquestes notícies. Els fiscals estan investigant si el banc va ajudar els seus clients a establir "empreses extraterritorials" en paradisos fiscals per eludir els controls contra el blanqueig de capitals. Només el 2016, més de 900 clients van ser atesos per una filial de Deutsche Bank registrada a les Illes Verges Britàniques, operació que va generar un volum de 311 milions d'euros.

Els empleats del banc alemany han estat acusats d'haver incomplert amb els seus deures en no reportar les seves sospites de rentat de diners per part dels clients i les companyies extraterritorials involucrades.

Noticias relacionadas

contador