deutsche bank

El banc alemany Deutsche Bank ha desmentit les especulacions que apunten que podria estar estudiant una fusió després que diversos mitjans hagin publicat aquest dimecres que estaria estudiant un acostament a UBS o al seu homòleg alemany Commerzbank.

  • 15,40€
  • 1,56%

Les especulacions sobre això s'han succeït durant els últims temps alimentades pel complicat moment que travessa Deutsche Bank, que lluita per recuperar-se de tres anys de pèrdues.

El diari financer Handelsblatt va informar aquest dimarts que el banc hauria estudiat els efectes d'una possible fusió amb UBS, citant fonts anònimes familiaritzades amb el tema. Segons el diari, Deutsche Bank hauria estudiat tant una possible aliança amb UBS com amb Commerzbank, i ambdues operacions es van discutir durant la reunió d'estratègia del banc amb el consell de supervisió aquest mes.

El director financer de Deutsche Bank, James von Moltke, va qualificar aquestes informacions de "ficcions". "He de dir que en aquests dies estem constantment sorpresos pel que passa pels filtres editorials i arriba a la premsa", va afegir.

Noticias relacionadas

contador