ep abengoa

Abengoa ha estat premiada gràcies a la planta termosolar Xina Solar One durant el cinquè lliurament dels Industry Awards de la trobada African Utility Week, que enguany celebrava la seva divuitena edició.

  • 0,01€
  • 0,00%

En concret, Xina Solar One, que va ser inaugurada oficialment la setmana passada en un acte que va comptar amb la presència del ministre d'Energia sud-africà, Jeff Radebe, ha estat reconeguda en la categoria de projectes d'energia renovable connectats a la xarxa, on també resultaven finalistes dues plantes fotovoltaiques a Uganda: Access Power (EREN RE) i Toronto Solar Power Station (Building Energy).

El reconeixement va ser lliurat a Javier Payán Mogollo, director financer d'Abengoa a Sud-àfrica, en un acte durant el qual van estar presents més de 800 professionals del sector energètic i del sector de l'aigua.

Xina Solar One, amb 100 MW de potència, empra la tecnologia de col·lectors cilindro-parabòlics per generar energia renovable, sostenible i gestionable a partir del sol. A més, incorpora un sistema d'emmagatzematge tèrmic amb sals foses, capaç d'acumular l'energia necessària per donar subministrament durant 5,5 hores addicionals, cosa que li permet contribuir a satisfer les puntes de demanda elèctrica del país.

Noticias relacionadas

contador