• El costat positiu és que aquesta decisió no afecta l'acord de recapilització amb els bancs
abengoa mx port

El Jutjat del Mercantil Nº2 de Sevilla ha rebutjat els escrits remesos per Abengoa que intentaven minimitzar les peticions d'un grup d'inversors que no es van acollir al pla de refinançament.

  • 0,02€
  • 0,00%
  • 0,01€
  • 0,00%

Tant les accions de classe A com les de classe B d'Abengoa cotitzen planes en aquests moments. Els experts d'Ahorro Corporación assenyalen que aquesta decisió de la Justícia és "una mala notícia per a Abengoa" ja que ara ha de restituir les inversions dels reclamants (Portland General Electric, Haitong Investment i Zurich Insurance, entre d'altres).

"Durant l'última presentació de resultats el grup va reconèixer que el valor nominal del deute reclamat ascendia a 72 milions d'euros, però els inversors demanen 200 milions. Per tant, la companyia haurà de començar a negociar o seguir pledejant", adverteixen des d’Ahorro. "L'única cosa bona de tot és que Abengoa va aconseguir la setmana passada un 'waiver' o eximent dels principals bancs que la van recapitalitzar perquè aquest assumpte no sigui considerat motiu de terminació dels acords, cosa que implica que l'acord de refinançament no està en joc com es temia en un primer moment", afegeixen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador