ep archivo   el presidente de naturgy francisco reynes durante una rueda de prensa de presentacion
Alejandro Martínez Vélez - Europa Press - Archivo

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha suspès aquest dimarts a primera hora la cotització de Naturgy en espera que sigui "difosa una informació rellevant sobre l'entitat". Les accions de Naturgy pujaven un 1,3%, fins als 21,80 euros, abans de ser suspeses.

  • 23,94€
  • 2,48%

Aquest dimarts, CriteriaCaixa, màxim accionista de Naturgy amb una participació propera al 27% del capital, ha confirmat que "manté converses amb un potencial grup inversor, que ha manifestat estar en contacte amb alguns dels accionistes de referència de Naturgy i interessat a assolir un potencial acord de socis amb Criteria".

Aquest comunicat, remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), es va produir després de publicar-se aquest dilluns que Criteria està negociant amb Unió dels Emirats Àrabs reemplaçar els fons d'inversió CVC i GIP al capital de Naturgy.

CVC i GIP controlen sengles participacions del 20% des de fa uns quants anys i el seu desig és vendre-les i sortir del capital. Per això, estan negociant amb la petroliera dels Emirats Àrabs Units, Adnoc (i més concretament amb TAQA, la seva filial de renovables i hidrogen verd).

Noticias relacionadas

contador