Jardines del Teide Melia Hispania

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha admès a tràmit l'OPA que Blackstone ha llançat sobre Hispània, una operació valorada en 1.905 milions d'euros amb la qual el fons nord-americà es convertiria en primer propietari d'hotels d'Espanya.

El supervisor admet l'oferta en entendre que el fullet i els altres documents presentats s'ajusten al que estableix la llei, si bé, revela que el fons ha realitzat tres modificacions i una esmena a la documentació. La CNMV recorda que l'admissió a tràmit no pressuposa la seva aprovació. A partir d'ara l'òrgan que presideix Sebastià Albella analitzarà la documentació presentada per a la seva autorització. Serà llavors quan s'obri el termini d'acceptació dels accionistes de la SOCIMI hotelera.

Blackstone va llançar l'OPA sobre Hispania després de fer-se amb un 16,5% del seu capital i convertir-se en primer accionista. L'oferta proposa pagar 17,45 euros en efectiu per cada acció. L'OPA està condicionada a la consecució d'almenys el 50% de la SOCIMI, més una acció, comptant amb el percentatge que ja té, i a obtenir la preceptiva autorització de Competència. Amb l'operació, el fons conformarà un 'gegant' d'actius hotelers, sumarà els 46 hotels d'Hispània als catorze amb què ja compta.

Noticias relacionadas

contador