• Per la seva banda, Freshfields Bruckhaus Deringer i Uría Menéndez seran els assessors legals
  • La SOCIMI assenyala que aquesta proposta de Blackstone es tracta d'una oferta no sol·licitada
ep hispania activos inmobiliarios toquecampana
HISPANIA/JORGE TORES - Archivo

El seu consell d'administració de la SOCIMI Hispania ha nomenat Goldman Sachs, UBS i JP Morgan com a assessors financers de l'oferta pública d'adquisició d'Alzette Investment ("Bidco", societat controlada i íntegrament participada per entitats assessorades per filials de The Blackstone Group International Partners), segons ha comunicat la companyia aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors ( CNMV).

  • 17,82€
  • 0,00%

Les entitats s'encarregaran de assistir-lo en "la valoració d'aquelles accions que vagin encaminades a maximitzar el valor per als accionistes de la societat", afirma la SOCIMI. D'altra banda, ha triat Freshfields Bruckhaus Deringer i Uría Menéndez com a assessors legals.

En aquest mateix comunicat, Hispània ha assenyalat que fins al passat 5 d'abril, quan Bidco va anunciar la seva intenció de llançar una OPA sobre la SOCIMI, "ni el consell d'administració d'Hispània ni la seva societat gestora, Azora Gestió, tenien constància de la referida adquisició d'accions, ni de la seva intenció de formular l'OPA. En conseqüència, es tracta d'una oferta no sol·licitada", indica.

El consell d'administració d'Hispània indica que, en defensa dels interessos dels accionistes, "promourà alternatives que maximitzin el valor de la societat". Per això, després de l'assistència dels assessors financers i legals contractats, la SOCIMI "es pronunciarà en el seu degut moment sobre l'OPA, en compliment amb el que disposa la normativa aplicable", afegeix.

El passat 5 d'abril, a més d'anunciar l'OPA, Bidco va anunciar que arribava a "un acord incondicional" per a l'adquisició a QP Capital Holdings Limited i QPB Holdings del 16,56% d’Hispania, per 315.300.000 d'euros. Per tant, la seva oferta de 17,45 euros per cada acció, 1.904 milions d'euros, va dirigida al 83,44% de l'accionariat de la SOCIMI. L'oferta està subjecta a l'acceptació dels accionistes que permeti al fons nord-americà a ser propietària del 50%, més una acció, del total de les accions (incloent-hi les accions que són propietats de Bidco).

Noticias relacionadas

contador