ep repsol 20180726083801
EUROPA PRESS - Archivo

Els analistes de Kepler publiquen aquest dijous un informe sobre Repsol en què reiteren el seu consell de 'comprar' i eleven el seu preu objectiu fins als 19,5 euros des dels 18,5 euros. Cal recordar que la petroliera ha tancat avui als 16,33 euros, de manera que la nova valoració de Kepler suposa atorgar a Repsol un potencial de revaloració del 19,4%.

  • 15,01€
  • -0,03%

"Repsol segueix oferint mètriques de valoració atractives, cotitza a un dels nivells més atractius del sector pel que fa a rendibilitat per dividend i flux de caixa lliure. En la nostra opinió, les sòlides perspectives de creixement i els perfils estables en generació de flux de caixa dels negocis actuals no justifica tal descompte en múltiples", assenyalen aquests experts.

Kepler afegeix que ha incorporat Repsol a la seva llista de millors valors de la Península Ibèrica i precisen que, a l'hora d'actualitzar la seva valoració, s'han tingut en compte uns preus del cru als 65 dòlars i un tipus de canvi euro/dòlar d'1,20.

"En la nostra opinió, Repsol està en la millor posició per beneficiar-se de la nova regulació de l'OMI que entrarà en vigor el 2020 i proporcionarà vents de cua per a la refinació ajudada per les refineries d'alta conversió de més del 60%, amb 25% de capacitat de coc d'Europa", expliquen els analistes.

Així, el model actualitzat dels analistes reflecteixen els resultats del segon trimestre i els actius de Viesgo. "Continuem assumint un preu del Brent mitjà de 65 dòlars per barril", apunta.

Noticias relacionadas

contador