• La gestora creu que el preu pot estar influenciat positivament per les vendes d'actius dels últims mesos
  • La companyia experimenta lleus caigudes al Mercat Continu
ohl noche

Els analistes de la gestora francesa Kepler han disminuït el preu objectiu de la constructora Obrascón Huarte Lain (OHL) dels 4,75 euros als 3,5 euros i han rebaixat la valoració de la constructora de 'hold' a 'reduir'.

  • 0,34€
  • 4,45%

En aquest sentit, la gestora destaca que, després del nomenament de Tomás García Madrid com a conseller delegat el passat mes de juny, la companyia va començar un període de desinversió per reduir el deute, simplificar l'estructura del grup i va dur a terme una sèrie de vendes d'actius en molt poc temps per 2.400 milions d'euros. En aquest sentit, Kepler ha revisat aquestes inversions per determinar si és el moment de compra de títols de la constructora.

Així, considera que el millor és 'infraponderar' perquè pot ser que les transferències recents d'actius hagin afavorit el preu dels títols de la constructora. Les vendes han alleujat les preocupacions sobre el deute de la companyia.

Per tant, els experts hi segueixen veient alguns riscos, ja que la reestructuració de la companyia, que cotitza amb lleus caigudes aquest dilluns, continua i el sector industrial i el de construcció poden requerir més aprovisionament.

DE LA INVERSIÓ A LA DESINVERSIÓ

Fins al 2014, el Grupo Villar-Mir va incrementar les seves inversions en plena crisi. Ara, des que Juan Miguel Villar-Mir (fill) va prendre les regnes de la presidència, al costat de García Madrid, el passat mes de juny, l'objectiu ha canviat.

Des de mitjan 2014, el grup suma més de 5.500 milions d'euros en desinversions i té actius a la venda per altres 1.500 milions.

Noticias relacionadas

contador