ep el presidente de ferrovial rafael del pino y su consejero delegado ignacio madridejos ante la
FERROVIAL - Archivo

El virus deixarà una marca més gran de l'esperat al balanç de Ferrovial. Així ho assegura JP Morgan al seu últim informe, en el qual aprofita per rebaixar el seu preu objectiu de 27 a 25 euros (amb l'acció a 22,73 euros) i la seva recomanació de 'sobreponderar' a 'neutral'.

  • 28,92€
  • 0,28%

El banc d'inversió estatunidenca creu que, d'una banda, les carreteres de peatge del grup el trànsit de viatgers continuarà sent bastant pla, com al juliol i l'agost.

Una altra tasca pendent de Ferrovial a ulls de JP Morgan és "els retards que afronta en la seva estratègia per desfer-se de la seva problemàtica divisió de Serveis per crear un perfil d'inversió més endreçat". Finalment, l'entitat dels EUA assenyala el flux de caixa de la cotitzada de l'Ibex, que pot veure's compromès, com el seu dividend.

Cal recordar que Ferrovial és una de les empreses espanyoles que millor s'ha comportat amb els seus accionistes recentment (260 milions de dòlars, uns 220 milions d'euros en dividends). L'empresa porta setmanes veient-se impactada per la pandèmia, fonamentalment per la seva presència a Heathrow.

Noticias relacionadas

contador