ep pere vinolas consejero delegadocolonial
COLONIAL

JP Morgan segueix confiant en Inmobiliaria Colonial. "El nostre optimisme no s'ha vist danyat perquè les seves perspectives de creixement segueixen sent aquí", indica l'entitat, que manté la seva recomanació de sobreponderar i un preu objectiu d’11,20 euros (respecte als 8,715 euros als quals l'acció ha tancat la sessió de dimarts, és a dir, un potencial alcista del 28,6%).

  • 5,43€
  • 1,40%

Des de JP Morgan asseveren que "el creixement segueix sent robust i les condicions del mercat immobiliari romanen sòlides, amb el preu del lloguer a Madrid incrementat un 10% aquest any".

"El nostre optimisme no s'ha vist danyat", assegura l'entitat

Amb tot, JP Morgan té en compte que "els models de flux de fons descomptats donen cert senyal d'alarma, però dona pel fet el creixement dels lloguers, i per això encara hi ha recorregut per créixer".

La companyia va veure com S&P elevava la seva valoració fins a 'BBB+' el passat 18 d'octubre. Aquesta decisió de l'agència es va conèixer durant la mateixa setmana en què la immobiliària va anunciar la compra del 22% de la seva filial francesa Société Foncière Lyonnaise (SFL) al fons Qatar Investmet Authority (QIA) per 718 milions d'euros.

Aquesta operació va provocar també que els analistes de Banc Sabadell decidissin elevar aquest dimarts la seva recomanació sobre Inmobiliaria Colonial fins a comprar des de vendre.

Aquest any, la companyia acumula uns guanys del 15%, percentatge que contrasta amb les seves pèrdues superiors al 2% durant els últims 30 dies.

Noticias relacionadas

contador