ep juntacolonial
EUROPA PRESS

Els experts de Banc Sabadell han millorat la seva recomanació sobre Inmobiliaria Colonial fins a comprar des de vendre després d'anunciar l'augment de la seva participació en la francesa Société Foncière Lyonnaise (SFL) fins al 81%.

"Creiem que l'operació és positiva per als accionistes de Colonial perquè els termes financers són favorables i perquè ens agrada el mercat parisenc", expliquen aquests analistes. "Després d'aquesta operació i després del mal comportament recent de l'acció, que ha caigut un 14% durant els últims tres mesos, canviem la recomanació a comprar i mantenim el preu objectiu als 9,6 euros", afegeixen.

Colonial va anunciar aquest dilluns un increment de la seva participació en SFL via intercanvi d'accions amb QIA (Qatar Investmet Authority) amb ampliació de capital i aportació en metàl·lic. L'operació es realitza a través del traspàs del 22% de les accions de SFL en poder de QIA a Colonial.

Segons Colonial, l'operació augmenta el NAV per acció en un 4%, ja que compra SFL a un descompte sobre NAV del 19%. Després de l'operació, que ha de ser aprovada per la junta general d'accionistes, QIA passaria a tenir el 20% de Colonial.

Noticias relacionadas

contador