ep colonial 20180514110509
eps - Archivo

Kepler ha millorat el preu objectiu d'Inmobiliaria Colonial després de la finalització de la fusió amb Axiare. La companyia li ha atorgat un preu objectiu de 10,4 euros, xifra que suposa una millora del 24% respecte als 8,4 euros anteriors. A més, l'actual preu objectiu fa que el potencial sigui del 9,5%. Així mateix, la seva recomanació canvia a 'mantenir' des de 'reduir'.

  • 5,35€
  • 0,85%

La companyia destaca la forta demanda d'oficines a Barcelona, ​​cosa que fa millorar les estimacions de la companyia a la ciutat comtal. Això no obstant, matisen que tenen en compte en la seva valoració els costos de les sinergies. Tenint en compte aquests canvis, encara esperen forta demanda d'oficines a Madrid i París, ja que les dues carteres mostren bons nivells de botigues comparables ('like for like').

Sobre Barcelona, ​​assenyalen que tot i la inestabilitat política que sobrevola a la ciutat, la postura és més positiva que abans, "ja que era una mica conservadora". "És una oficina forta en la demanda i creiem que tindrà un alt nivell de taxes d'ocupació", assenyalen a l'informe.

D'altra banda, en termes de despesa de capital, "reorganitzem els nostres desemborsaments dels projectes esperats en Axiare". Així, afegeixen que la inversió a llarg termini necessita 3.400 milions per any. La companyia va establir un objectiu de desinversió de fins a 300 milions durant els propers mesos. "Identifiquem dins la seva cartera una sèrie d'actius que podrien potencialment ser desposseïts, de manera que donarem la benvinguda a una desinversió d'alguns actius, ja que els rendiments es troben en mínims històrics", assenyalen.

Noticias relacionadas

contador