ep edificiooficinasbarcelona de colonial
COLONIAL

Colonial ha anunciat aquest divendres la venda de set edificis d'oficines i un projecte clau a mà a Madrid per un import total de 441 milions d'euros. Les vendes s'han realitzat "en condicions molt favorables" amb un prima del 12% sobre la darrera valoració, segons ha informat la companyia en un comunicat.

  • 5,56€
  • 1,92%

Els actius transaccionats compten amb una superfície bruta llogable de 106.574 metres quadrats i es troben ubicats en la seva gran majoria (91%) fora del districte central de negocis de la ciutat. Colonial ha desinvertit actius, que després d'una recent transformació immobiliària han assolit alts nivells d'ocupació i el punt màxim del cicle de creació de valor immobiliari.

En concret, els edificis venuts són actius no estratègics per a la companyia fora de l’M-30, actius madurs i un projecte a la zona de Castellana Sud i Mendez Álvaro, expliquen.

Entre els projectes d'oficines, la companyia ha arribat a un acord amb Grup Catalana Occident per vendre un projecte clau a mà de més de 20.000 metres quadrats. "El projecte s'ubica al mercat d'oficines de Méndez Álvaro i permetrà consolidar la zona de Castellana Sud amb l'ocupació de l'edifici per part d'una gran corporació".

Els fons rebuts per les desinversions es destinaran a finançar la cartera de projectes d'oficines d'alta qualitat, així com al programa d'adquisicions

Així mateix, Colonial començarà la construcció de l'altre gran projecte "Méndez Álvaro Campus" durant els pròxims mesos. El projecte té una superfície sobre rasant de 90.000 metres quadrats i acollirà el major complex d'oficines dins de l’M-30.

El grup detalla que els fons rebuts per les desinversions es destinaran principalment a finançar la cartera de projectes d'oficines d'alta qualitat, així com al programa d'adquisicions de la companyia. "L'endeutament net de Colonial després de la desinversió d'aquests actius se situarà clarament per sota del 40%".

El conseller delegat de Colonial, Pere Viñolas, ha dit que "la companyia emmarca aquestes operacions de desinversió dins de la seva estratègia de focalitzar-se en actius prime de màxim valor afegit, en què la demanda i el creixement de valor són més notables. Amb aquesta operació s’incrementa la flexibilitat i capacitat de Colonial per seguir desenvolupant la seva estratègia de creixement, centrada en projectes de màxim valor i retorn".

Noticias relacionadas

contador