ep el presidente de iberdrola ignacio s galan
IBERDROLA - Archivo

Iberdrola ha anunciat que, a data de 20 d'agost, controla ja el 72,76% del capital social de Infigen i que, en virtut d'això, els consells d'administració d'Infigen Energy Limited i Infigen Energy RE Limited (Infigen) han acordat el nomenament de nous consellers a proposta d'Iberdrola Renewable Austràlia que representen una majoria de tots dos òrgans d'administració.

  • 11,50€
  • -0,99%

Iberdrola ha afegit que, amb aquest fet, es consuma la presa de control per part de la seva filial Iberdrola Renewables Australia de Infigen i la seva incorporació al grup Iberdrola.

El termini d'acceptació de l'oferta finalitza actualment el 26 d'agost de 2020 i és susceptible de pròrroga a discreció d'Iberdrola Renewables Austràlia.

L'oferta d'Iberdrola sobre Infigen ha estat un exemple de tenacitat per part de l'energètica espanyola, que no ha dubtat a elevar el preu en diverses ocasions, així com anul·lar les condicions, per adquirir la companyia. El preu inicial de l'oferta era de 0,86 dòlars australians o 0,527 euros, i es va incrementar a 0,89 dòlars australians (0,55 euros). Posteriorment, la companyia dirigida per Ignacio S. Galán, va tornar a augmentar el preu de 0,89 dòlars australians a 0,92 dòlars australians, equivalent a 0,57 euros.

Noticias relacionadas

contador