ep ignacio galan 20200426114603
IBERDROLA - Archivo

Iberdrola ha renunciat a la condició d'acceptació mínima de l'oferta per a l'adquisició del 100% del capital social de l'australiana Infigen Energy.

  • 11,61€
  • 1,31%

En un fet rellevant remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la companyia explica que ha pres la decisió de "renunciar a l'última de les condicions de l'oferta pública d'adquisició sobra la totalitat dels valors vinculats d'Infigen, que consistia en l'adquisició d'una participació de més del 50% del capital social" de la companyia.

Iberdrola remarca que, en conseqüència, "l'oferta ha esdevingut completament incondicional, comprometent-se Iberdrola Renewables Austràlia a adquirir la totalitat dels valors vinculats de Infigen que acceptin l'oferta".

A la fi del passat mes de juny, Iberdrola va augmentar el preu pagat per Infigen des dels 0,86 dòlars australians o 0,527 euros, fins als 0,89 dòlars australians o 0,545 euros en un intent per fer-se amb la companyia enmig d'una guerra d'ofertes. Així mateix, també va renunciar llavors a condicions, havent quedat com a única condició aquesta adquisició d'una participació de més del 50% del capital social i l'aprovació de l'oferta per part del Foreign Investment Review Board australià.

L'oferta estava condicionada inicialment també a l'absència d'un canvi material advers i a "altres limitades condicions habituals".

Noticias relacionadas

contador