dl iag international consolidated airlines group iag vueling airbus a320 wikimedia public domain image ftse 100 min
Sharecast / public domain image

Els analistes de Morgan Stanley han reiniciat la cobertura de l'aerolínia International Airlines Group (IAG) amb un consell de sobreponderar i un preu objectiu de 2,50 euros per acció.

IAG

  • 2,15€
  • 1,85%

"La presència geogràfica d'IAG i el suport limitat dels governs van fer que el grup perdés el seu estatus com a líder del sector", expliquen des del banc nord-americà. Tot i això, ara assenyalen que "el millor de la classe ha tornat".

"Creiem que la flexibilització de les restriccions de viatge al Regne Unit i Irlanda impulsarà una forta demanda reprimida, cosa que permetrà que es recuperin els marges i el flux de caixa d'IAG, alleujant les preocupacions sobre la reparació del balanç", valoren els seus experts.

IAG va pujar amb força a la borsa a la setmana passada després de les notícies sobre menors restriccions a la mobilitat a UK i Irlanda, però a nivell tècnic, José María Rodríguez, analista de Bolsamanía, comenta que el valor encara no ha superat la directriu baixista " que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del març de l'any passat”.

"Recta resistència dinàmica amb cinc punts de tangència que en aquest moment passa pels aproximadament 2,06-2,07 euros. De la qual cosa es dedueix que, mentre el preu cotitzi per sota d'aquesta, aquí no ha passat res", conclou aquest expert.

Noticias relacionadas

contador