ep hotel de melia
MELIÁ - Archivo

IAG (-7,16%), Meliá (-4%) i Aena (-3,5%) són aquest divendres els pitjors valors de l'Ibex. El rebrot de coronavirus que tots temien a la tardor ja és una realitat, i sembla que la situació empitjora cada dia que passa. La Comunitat de Madrid anuncia aquest divendres mesures restrictives per intentar frenar la propagació del virus. El Ministeri de Sanitat va comunicar aquest dijous 11.291 nous contagis, 4.541 d'ells diagnosticats durant les últimes 24 hores. Les noves dades incrementen el total des que va començar la pandèmia a 625.651.

IAG

  • 2,37€
  • -5,77%
  • 7,85€
  • -4,50%

Mentrestant, arreu del món els casos de coronavirus superen ja els 30 milions i les infeccions no mostren signes de desacceleració sis mesos després de declarar-se la pandèmia.

El nombre de morts a tot el món s'acosta al milió, amb els Estats Units al capdavant amb gairebé 200.000 defuncions. Molts experts en salut creuen que el nombre real de casos i morts és molt més alt del que s'ha informat.

El virus s'està propagant a un ritme d'1 milió de casos cada quatre o cinc dies, informa Bloomberg aquest divendres. Des de França fins a Corea del Sud, els antics punts calents que havien aconseguit controlar el virus estan lluitant contra nous brots, la qual cosa complica els esforços per reobrir les economies.

D'altra banda, i afegit a les notícies preocupants, Bloomberg recull un estudi publicat a l'American Medical Association segons el qual 11 dels 19 voluntaris que havien desenvolupat anticossos fins a abril semblen haver-los perdut només dos mesos després.

Noticias relacionadas

contador