ep imagen de aerolineas de iag
CEDIDA - Archivo

IAG continua el rebot del dilluns. El conglomerat d'aerolínies, integrat per companyies com Ibèria, avança més d'un 8% i registra ja pujades del 20% en només dues sessions. Els analistes destaquen que el repunt de la cotitzada de l'Ibex va de bracet amb el d'altres del sector.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%

És el cas d'Easyjet. L'aerolínia 'low cost' es desmarca també amb pujades del 20% des de dijous passat. Tècnicament parlant, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destaca que IAG "continua sent impecablement baixista a tots els terminis i el rebot des dels mínims anuals (1,80) encaixa de moment amb un típic ‘pull back’ cap als anteriors mínims de març, abans suport i ara resistència".

Rodríguez subratlla que "en cas de dibuixar una figura de retorn, trigarà molt de temps a construir-la, perquè els preus davant un ‘crash’ com l'actual no reprenen la tendència d'un dia per a un altre".

A més, és que des que va començar la caiguda al febrer, després de marcar màxims històrics, "continuem tenint màxims i mínims decreixents, i seguint així no pujarà".

Cal recordar que IAG va viure una setmana passada especialment dura arran de l'esfondrament del turisme. Amb Amadeus, van ser els pitjor del selectiu espanyol.

Noticias relacionadas

contador