IAG prolonga el seu fort rebot i puja ja un 20% en només dues sessions

La companyia ha estat una de les més castigades per la crisi del coronavirus

Sergio García
Bolsamania | 19 mai, 2020 14:08
ep imagen de aerolineas de iag
CEDIDA - Archivo

IAG continua el rebot del dilluns. El conglomerat d'aerolínies, integrat per companyies com Ibèria, avança més d'un 8% i registra ja pujades del 20% en només dues sessions. Els analistes destaquen que el repunt de la cotitzada de l'Ibex va de bracet amb el d'altres del sector.

IAG
2,110
  • -0,19%0,00
  • Max: 2,16
  • Min: 2,11
  • Volume: -
  • MM 200 : 1,80
17:35 10/05/24

És el cas d'Easyjet. L'aerolínia 'low cost' es desmarca també amb pujades del 20% des de dijous passat. Tècnicament parlant, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destaca que IAG "continua sent impecablement baixista a tots els terminis i el rebot des dels mínims anuals (1,80) encaixa de moment amb un típic ‘pull back’ cap als anteriors mínims de març, abans suport i ara resistència".

Rodríguez subratlla que "en cas de dibuixar una figura de retorn, trigarà molt de temps a construir-la, perquè els preus davant un ‘crash’ com l'actual no reprenen la tendència d'un dia per a un altre".

A més, és que des que va començar la caiguda al febrer, després de marcar màxims històrics, "continuem tenint màxims i mínims decreixents, i seguint així no pujarà".

Cal recordar que IAG va viure una setmana passada especialment dura arran de l'esfondrament del turisme. Amb Amadeus, van ser els pitjor del selectiu espanyol.

contador