ep hotel de melia
MELIÁ - Archivo

IAG i Meliá Hoteles respiren. Els dos valors troben un baló d'oxigen aquest dilluns en rebotar amb força després de ser dos dels títols més castigats per la crisi del coronavirus. Així doncs, el consorci d'aerolínies puja més d'un 6% i el grup hoteler un 5%.

  • 2,17€
  • -0,23%

Tècnicament parlant, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destaca que IAG "continua sent impecablement baixista a tots els terminis, i el rebot des dels mínims anuals (1,80) encaixa de moment amb un típic ‘pull back’ cap als anteriors mínims de març, abans suport i ara resistència".

Així mateix, Rodríguez subratlla que "en cas de dibuixar una figura de retorn, trigarà molt temps a construir-la perquè els preus en un ‘crash’ com l'actual no reprenen la tendència d'un dia a l'altre". A més, és que des que va començar la caiguda al febrer, després de marcar màxims històrics, "continuem tenint màxims i mínims decreixents, i així no es puja".

Cal recordar que IAG va viure una setmana passada especialment dura arran de la desfeta del turisme. Tant ella com Amadeus, van ser entre els pitjors del selectiu espanyol.

Respecte a Meliá, l'hotelera ha tancat el primer trimestre amb pèrdues de 80 milions d'euros pel tancament dels seus establiments en plena crisi del virus. La situació ha fet que Gabriel Escarrer, el seu conseller delegat, carregui contra el Govern de Pedro Sánchez per la seva gestió de la pandèmia.

Noticias relacionadas

contador