ep hyundai i30 fastback 20180202175415
HYUNDAI

La companyia automobilística Audi i el grup sud-coreà Hyundai estan estudiant la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament de tecnologia de pila de combustible d'hidrogen per a vehicles, segons ha informat la companyia alemanya en un comunicat.

Les dues automobilístiques estan analitzant la possibilitat de compartir patents i de garantir l'accés mutu a components "no competitius". No obstant això, aquest acord està pendent de l'aprovació per part de les autoritats.

L'acord està pendent de l'aprovació per part de les autoritats competents

L'objectiu d'aquest eventual acord serà que les dues companyies portin volum de producció de pila de combustible a la maduresa d'una manera més eficaç i ràpida. A més, estan explorant més camps on col·laborar al camp de l'hidrogen.

El responsable de Desenvolupament Tècnic d'Audi, Peter Mertens, ha expressat que la pila de combustible és la forma més "sistemàtica" de conducció elèctrica i ha afirmat que representa un actiu potent en la seva cartera de producte a l'hora d'implementar la mobilitat del futur lliure d’emissions.

"A la nostra 'full de ruta' de vehicles de pila de combustible, estem unint forces amb socis forts com Hyundai. Per a l'avanç d'aquesta tecnologia sostenible, la cooperació és el camí intel·ligent per liderar les innovacions amb una estructura de costos atractiva", ha afegit Mertens.

Per la seva banda, el vicepresident de Hyundai, Euisun Chung, s’ha mostrar confiat que aquesta col·laboració amb Audi "demostrarà amb èxit" la visió i els beneficis dels vehicles de pila de combustible per a la societat.

Noticias relacionadas

contador