ep gamaford tourneo
FORD

El grup automobilístic Volkswagen i la companyia nord-americana Ford han signat un memoràndum d'entesa i estan explorant crear una aliança estratègica per enfortir la competitivitat de les dues companyies, així com per "servir millor" als clients a nivell mundial.

  • 12,79$
  • -1,92%
  • 139,30€
  • 1,60%

Tal com expliquen les dues empreses en un comunicat conjunt, Volkswagen i Ford pretenen realitzar projectes conjunts en diverses àrees, com el desenvolupament d'una varietat de vehicles comercials per atendre "millor les canviants necessitats dels clients".

"Aquesta potencial aliança amb el grup Volkswagen és un altre exemple de com podem fer-nos més aptes com a empresa, mentre creem una cartera de productes global guanyadora i ampliem les nostres capacitats", ha afirmat el president de Mercats Globals de Ford, Jim Farley.

Malgrat això, les empreses han destacat que la potencial aliança no involucraria acords d'equitat, incloent-hi participacions de propietat creuada.

"Per adaptar-se a l’entorn desafiant és molt important guanyar flexibilitat a través d'aliances. Aquest és un element central de la nostra estratègia de grup Volkswagen 2025", ha destacat el director d'Estratègia de Volkswagen, Thomas Sedran.

Noticias relacionadas

contador