ep sede repsol 20200505180208
REPSOL

Repsol pot multiplicar per dos el seu valor actual en borsa. Ho diu Credit Suisse. La casa d'anàlisi suïssa reitera el seu consell de 'sobreponderar' per a la petroliera espanyola i el seu preu objectiu de 15 euros, des dels seus actuals nivells de cotització de 7,82 euros per acció.

  • 15,01€
  • -0,23%

"Repsol publica els seus comptes trimestrals aquesta setmana i anticipem un Ebitda de 614 milions, superior als 605 milions anticipats pel consens i els 455 milions de l'any anterior", argumenta l'entitat.

Credit Suisse també augura una recuperació per divisions a l'àrea de l''upstream', industrials, comercials i renovables. L'entitat suïssa fonamenta la seva postura en què els actuals marges de refinat de Repsol són "insosteniblement baixos" per la qual cosa no els queda una altra opció que no sigui pujar (o rebotar).

Credit Suisse argumenta que la cotització actual de la petroliera descompta aquests marges tan baixos, donant a l'inversor una oportunitat de compra, ja que no es poden mantenir en aquests mínims durant molt de temps. Amb tot, la firma suïssa reconeix que "les seves perspectives són borroses" a causa de la crisi del coronavirus.

Com a catalitzadors, l'entitat apunta a una actualització de les perspectives de producció 'upstream' per a enguany. A això hi afegeix "la recuperació dels seus marges del 'downstream'". Com a riscos, Credit Suisse veu una segona onada de contagis que torni a tombar la demanda de petroli i, per consegüent, els marges de la petroliera.

Noticias relacionadas

contador