ep sede repsol 20200505180208
REPSOL

Barclays no confia en Repsol. "Corre el risc de ser un parany de valor", afirma el banc britànic al seu últim informe, en el qual reitera una recomanació d'infraponderar' per a la petroliera espanyola i un preu objectiu de 10 euros (amb el títol cotitzant a 8 euros per acció).

  • 14,72€
  • -1,90%

Barclays recorda que Repsol ha rendit un 11% per sota del sector des de començaments d'any i està "començant a semblar extremadament barata, amb una rendibilitat per dividend excessiva del 12%".

"Creiem que és encara molt aviat per veure des d'un caire positiu al títol", segueix el banc britànic en el seu informe. "Li continuem veient desavantatges estructurals a la seva divisió de 'upstream' i també som cautelosos respecte als seus marges de refinat de cara als 12 pròxims mesos", postil·la.

"A mitjà termini, Repsol té davant seu algunes iniciatives excitants de creixement però no esperem que es converteixin en un punt d'inflexió per a l'acció fins a, almenys, 2023", conclou Barclays.

Repsol sí que gaudeix del suport de Credit Suisse. La casa d'anàlisi suïssa ha mantingut la seva aposta per la petroliera malgrat "les seves borroses perspectives". L'entitat va mantenir recentment el seu consell de 'sobreponderar' els títols de la cotitzada de l'Ibex 35.

Noticias relacionadas

contador