roland wandeler grifols
Grifols

Grifols ha anunciat aquest dijous el nomenament de dos nous directius mentre la farmacèutica s'enfronta a la companyia d'inversió nord-americana Gotham City Research, que al gener va emetre un informe demolidor sobre l'empresa i va provocar el seu enfonsament a la borsa.

  • 9,89€
  • -0,64%
  • 6,81€
  • -2,85%

La companyia va anunciar la setmana passada que demanda Gotham al seu propi terreny, els Estats Units, i li reclama un "rescabalament pels danys financers".

En plena batalla després del fort perjudici causat per aquesta empresa i el seu informe, en què acusa Grifols de manipular comptes, la companyia intenta tornar a la normalitat i ha anunciat el fitxatge de dos nous directius per reforçar el seu equip.

D'una banda, Roland Wandeler s'hi ha incorporat com a nou president de la seva unitat de negoci Biopharma mentre que Camille Alpi passa a formar part de l'empresa com Chief Human Resources and Talent Officer.

Roland Wandeler substitueix Joel Abelson, que es jubila. Wandeler compta amb més de dues dècades d'experiència a la indústria biofarmacèutica a nivell internacional. Anteriorment, va ser director comercial a MorphoSys, una empresa biofarmacèutica, i va treballar durant 14 anys a Amgen, on va ocupar llocs executius de responsabilitat, entre ells el de vicepresident corporatiu i director general de Salut Òssia i Cardiologia als EUA. Roland Wandeler treballa a les oficines corporatives de Grifols al Research Triangle Park de Carolina del Nord, a prop de la planta de producció de medicaments derivats del plasma de la companyia a Clayton, Carolina del Nord.

Camille Alpi substitueix Montse Gaja, que també es jubila. Camille Alpi és un executiu internacional de recursos humans amb 20 anys d'experiència a Europa, Estats Units, Amèrica del Sud i Àsia. Abans d'incorporar-se a Grifols, va ser vicepresident de Recursos Humans de Danone Specialized Nutrition, la divisió de salut de la companyia.

Roland Wandeler i Camille Alpi reporten a Víctor Grifols Deu, Chief Operating Officer. "Ens alegrem enormement de donar la benvinguda tant a Camille com a Roland a la companyia, on continuem construint un equip executiu de primera classe", ha declarat Grifols Deu. "La seva àmplia experiència internacional a les seves respectives àrees d'especialització contribuirà en gran mesura al nostre lideratge per proporcionar més medicaments a més pacients a més parts del món".

Els nous nomenaments completen un equip directiu reforçat amb recents incorporacions que inclouen Jörg Schüttrumpf com Chief Scientific Innovation Officer i Miguel Louzan, Chief Digital Information Officer.

Noticias relacionadas

contador