• LetterOne té tres vacants al consell i no hi ha data per a una nova reunió
ep supermercado dia 20180710181701
Europa Press - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 1,57%

Noves dimissions en el si de DIA. Els dos representants del fons LetterOne, que controla un 29% del capital de la cadena de supermercats, han dimitit aquest dimarts. Es tracta de Karl-Heinz Holland i Sergio Antonio Ferreira Dias. Tots dos han indicat que les seves dimissions estan motivades "per la intenció de centrar els seus esforços en treballar des de LetterOne en el procés de disseny i desenvolupament d'un eventual pla de sostenibilitat a llarg termini" per a la companyia.

La decisió d'aquests dos consellers dominicals segueix l'estela dels motius que va argumentar a principis d'aquest mes Stephan DuCharme. L'home fort de Mikhaïl Fridman va deixar el seu lloc com a president interí de DIA per centrar-se, des del seu càrrec com a soci director d’L1 Retail, en oferir el millor assessorament per traçar un pla estratègic que tregui del mal pas la companyia.

La sortida dels consellers de Fridman posa de manifest la tensió que es viu en aquests dies en el si del consell de la companyia, però des de dins rebutgen posicionar-se al respecte. La cadena de supermercats ha comunicat les noves decisions al mercat després de la celebració d'un consell d'administració aquest dimarts.

SENSE NOVA DATA PER UNA ALTRA REUNIÓ

Amb els tres seients que li corresponen buits, el fons que controla DIA no ha comunicat qui substituirà DuCharme, Holland i Ferreira. La companyia tampoc confirma si el consell es tornarà a asseure aquesta setmana per donar la benvinguda a nous dominicals o per decidir qui serà el seu nou president, un lloc per al qual el nom de Jaime García-Legaz ja sona a les enquestes.

Noticias relacionadas

contador