fridman dia supermercado portada

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 0,00%

Durant les últimes nous sessions el títol s'ha deixat més d'un 50% del seu valor. Són nou les sessions consecutives durant les quals el títol està construint màxims decreixents.

La cotització de DIA s'ha suspès (llegiu aquí la notícia). Però en qualsevol cas, sigui quina sigui la reacció del mercat a la notícia ens és igual. Per què? Molt senzill, perquè des del punt de vista de l'anàlisi tècnica seguirà sent clarament baixista. Ja fa molts mesos que aquest títol va deixar d'agradar-nos com segur que ja sabeu de sobres. Amb això no vull dir que el títol no pugui rebotar, de fet és en les tendències baixistes on els rebots (fases de reacció) són més violents.

No ens agraden aquest tipus de títols, sobretot perquè són impecablement baixistes. I entrar-hi per anàlisi tècnica és una aberració. Els màxims i mínims decreixents segueixen aquí, intactes, i així no es puja. Si des d'aquí rebota fins als 0,6 o als 0,8 euros, o a l'euro, per donar alguna xifra, ens és indiferent. De fet, res canviaria de forma significativa. I si en el futur ho fa (per bé) li costés molt de temps al preu construir-nos alguna figura de volta que ens convidi a pensar que, potser, alguna cosa pugui estar canviant. Un cop més, al marge.

Gràfic diari de DIA

Noticias relacionadas

contador