ezentiscbff

Ezentis, grup empresarial global de serveis industrials, desenvoluparà dos contractes amb Iberdrola per al subministrament i instal·lació de sistemes de seguretat a les seves infraestructures, així com el seu manteniment i conservació.

  • 0,19€
  • -0,53%

Iberdrola era client de la companyia Pentágono Sistemas Electrónicos de Alta Seguridad, dedicada als serveis d'instal·lació i manteniment de sistemes de seguretat al mercat ibèric en les àrees d'energia i industrial, i adquirida per Ezentis la setmana passada.

Pentágono factura anualment 4 milions d'euros, té 38 treballadors i és present a unes quantes províncies espanyoles. Aquesta compra aporta a Ezentis sinergies operatives significatives i de suport, alhora que li permet continuar amb la diversificació de serveis i de clients estratègics complementaris al sector de telecomunicacions i energia.

El contracte amb Iberdrola se suma a d'altres que actualment desenvolupa Ezentis amb empreses multinacionals, per a la instal·lació i manteniment d'equips de seguretat a 13 províncies espanyoles.

Noticias relacionadas

contador