ep sede de ericsson en estocolmo
EUROPA PRESS - Archivo

Ericsson ha deixat una pujada del 7,5% després de presentar uns resultats en el tercer trimestre que han batut les previsions dels analistes. Els guanys operatius ajustats del tercer trimestre van augmentar a 9.000 milions de corones sueques (795,6 milions de lliures) des dels 6.500 milions de fa un any, superant la previsió mitjana de 6.980 milions de corones, segons les estimacions de Refinitiv.

El benefici de la sueca, de 57.500 milions de corones, ha pujat un 1% respecte al del mateix període de l'any anterior. La companyia ha declarat que ha rebut impuls pels majors marges i el desplegament de 5G de la Xina, i ha assenyalat que té "més confiança" en el compliment dels seus objectius per a 2020.

"Tot i que la pandèmia ha perjudicat els ingressos d'uns quants dels nostres clients, i en alguns casos això ha conduït a una reducció de la captació, no hem vist cap impacte negatiu en el nostre negoci, en gran part a causa dels guanys de la petjada", va dir el director executiu Borje Ekholm en un comunicat.

El marge brut del grup, excloent-ne les despeses de reestructuració, va augmentar al 43,2% durant el tercer trimestre des del 37,8% de l'any anterior.

"El llançament del 5G a la Xina va ser el gran impulsor d'aquest trimestre", va dir a 'Reuters' el director financer d'Ericsson, Carl Mellander.

Noticias relacionadas

contador