• El parc estarà operatiu en el primer trimestre de 2019
elecnor

Elecnor s'ha adjudicat per 173 milions de dòlars australians (117,4 milions d'euros) la segona fase del projecte Bungala Solar sota la modalitat clau en mà (EPC). Bungala Two és una planta solar fotovoltaica de 137 MWp que se sumeixi a Bungala One, adjudicada també a Elecnor el passat mes d'abril, segons ha informat la companyia d'enginyeria a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 20,80€
  • -0,24%

Bungala Solar, en l'estat de South Austràlia, és el projecte fotovoltaic més gran en construcció fins avui a Austràlia i el major executat per Elecnor amb aquesta tecnologia de generació elèctrica. "El complex tindrà una potència de 374 MWp que s'executarà en tres fases. Les dues primeres, Bungala One i Bungala Two, tindran una potència instal·lada de 137 MWp cadascuna, un total de 275 MWp. Els 100 MWp restants es troben en fase de desenvolupament", apunta en el seu comunicat la companyia d'enginyeria.

Igual que la seva predecessora, Bungala One, Elecnor construirà Bungala Two per al consorci inversor format per Enel Green Power i Dutch Infraestructure. Aquesta planta disposarà de més de 437.000 panells solars sobre una superfície d'al voltant de 250 hectàrees que produiran energia suficient per proveir a 39.000 llars. S'estima que la planta eviti l'emissió anual de 198.000 tones de CO2, equivalents al consum de 85 milions de litres de gasolina per un motor de combustió. El parc estarà operatiu en el primer trimestre de 2019.

A més, Elecnor s'encarregarà de l'operació i manteniment de les dues plantes durant cinc anys per 17 milions de dòlars australians, uns 11,6 milions d'euros. Amb aquest nou projecte, Elecnor té una cartera de quatre parcs solars fotovoltaics i es consolida a Austràlia com l'empresa capdavantera i pionera en projectes clau en mà en l'àmbit de l'energia solar fotovoltaica amb un total de 375 MWp.

Noticias relacionadas

contador