muskelon680

La setmana més dura d’Elon Musk va arribar al seu final aquest diumenge. I ho va fer amb la possible ruptura amb la seva núvia, la cantant de pop electrònic Grimes, després que tots dos deixessin de seguir-se mútuament a Twitter i Instagram.

  • 156,96$
  • -2,89%

Una notícia que se suma a les paraules de la també cantant Azealia Banks, que afirma haver estat convidada aquest cap de setmana a una de les cases de Musk a Los Angeles per tenir un trio amb Grimes.

El CEO de Tesla i la seva fins ara parella deslliguen els rumors de ruptura després de deixar de seguir-se en xarxes socials

I tot en la setmana durant la qual Tesla va acumular una caiguda de gairebé el 20% a Wall Street, mentre els plans de Musk per excloure la companyia de borsa semblen complicar-se en la recerca de diners per finançar aquesta operació.

A la preobertura d'aquest dilluns, Tesla cedeix més d'un 2%. A més, segons una entrevista al CEO de la companyia pel The New York Times, l'excèntric emprenedor reconeix que necessita pastilles per dormir i que aquest ha estat "l'any més dolorós" de la seva carrera.

Amb tot, la fabricant de cotxes elèctrics no s'atura i la passada setmana va crear un comitè especial per avaluar la petició del seu CEO.

Per a això, Musk ha anunciat que Tesla ja treballa colze a colze amb Goldman Sachs i Silver Lake per seguir endavant amb els seus plans. El conseller delegat de la companyia va anunciar a través del seu perfil de Twitter que "estic emocionat de treballar al costat de Silver Lake i Goldman Sachs com a assessors financers, a més de Watchell, Lipton, Rosen & Katz, Munger i Tolles & Olson com a assessors legals en la proposta de treure Tesla de borsa".

Noticias relacionadas

contador