ep masmovil 20170913100601
MÁSMÓVIL

El Comitè Assessor Tècnic (CAT) de l'Ibex es reuneix aquest dijous en la seva reunió de seguiment i, en general, no s'espera que faci canvis en la composició de l'índex malgrat que MásMóvil sona com a possible candidat a entrar en el selectiu. Els experts de Banc Sabadell recorden que d'aquest tipus de reunions de seguiment, que se celebren a principis de març i setembre, no solen sortir modificacions, que sí que ocorre amb les que es duen a terme al juny i desembre.

  • 22,50€
  • 0,00%

"La premsa apunta a la possible sortida de Técnicas Reunidas o Viscofan i la possible entrada de MásMóvil, que en tots els casos han sonat com a canvis en anteriors ocasions", expliquen aquests analistes.

"A pesar que el volum negociat en el període de còmput de MásMóvil és lleugerament superior al de Técnicas Reunidas, no esperem variacions en la composició del selectiu atès que el diferència és mínim (3%) alhora que la va reunir és de seguiment, justificant-se els canvis de valors només en cas molt evidents", assenyalen el respecte els experts de Renda 4.

L'últim canvi en la composició de l'Ibex es va produir al desembre de l'any passat, quan el CAT va decidir la sortida de DIA i l'entrada, en el seu lloc, de Ence. La marxa de DIA es va produir després de la desfeta borsària soferta per la companyia, que l'any passat es va deixar més d'un 80% en bossa.

La sortida de DIA de l'Ibex va ser la segona que va viure el selectiu en 2018, després que al juny es decidís prescindir de Abertis després de l'opa llançada per ACS i Atlantia. El seu lloc va ser ocupat per Cie Automotive.

Noticias relacionadas

contador