paypal-a-suivre-a-wall-street 20190926060218
66,99$
  • 0,42$
  • 0,63%

El gegant nord-americà de pagaments PayPal ha anunciat l'adquisició de l'empresa japonesa de 'compra ara, paga després', Paidy, en un acord de 2.700 milions de dòlars.

El pagament es farà en gran part en efectiu. L'operació se suma a l'acord assolit al mes passat pel seu rival Square per comprar l'australiana BNPL Afterpay per 29.000 milions de dòlars, cosa que, segons els experts, probablement sigui l'inici d'una consolidació al sector.

"L'adquisició ampliarà les capacitats, la distribució i la rellevància de PayPal al mercat de pagaments nacionals al Japó, el tercer mercat de comerç electrònic més gran del món, complementant el negoci de comerç electrònic transfronterer de la companyia al país", va declarar PayPal en un comunicat dimarts.

El model de negoci de Paidy ha tingut un enorme èxit durant la pandèmia i ha posat en escac els mercats de crèdit al c'onsum. Aquestes empreses guanyen diners cobrant als comerciants una comissió per oferir petits préstecs al punt de venda que els compradors tornen en quotes sense interessos.

Noticias relacionadas

contador