1607589140 paypal

El gegant nord-americà de pagaments en línia PayPal ha dit aquest dilluns que permetrà als clients britànics comprar, mantenir i vendre monedes digitals a partir d'aquesta setmana.

Es tracta de la primera expansió internacional del producte de monedes digitals de PayPal, que es va llançar per primera vegada als Estats Units a l'octubre de l'any passat.

"Ho ha estat fent molt bé als Estats Units", ha declarat José Fernández da Ponte, director general de PayPal per cadena de blocs, cripto i monedes digitals, a CNBC. "Esperem que li vagi bé al Regne Unit".

La funció de monedes digitals de PayPal permet als clients comprar o vendre bitcoin, bitcoin cash, ethereum i litecoin amb tan sols 1 lliura. Els usuaris també poden seguir els preus de les monedes digitals en temps real i trobar contingut educatiu sobre el mercat.

A l'igual que la versió nord-americana del producte, PayPal confia en Paxos, una empresa de divises digitals regulada a Nova York, per permetre la compra i venda de 'criptos' al Regne Unit.

PayPal diu que la seva incursió a les monedes digitals busca facilitar la participació de la gent al mercat. "Els tokens i les monedes existeixen des de fa un temps, però calia ser un usuari relativament sofisticat per poder accedir-hi", afirma da Ponte. "Tenir això en una plataforma com la nostra suposa un punt d'entrada realment bo", afegeix.

El processador de pagaments és una de les moltes grans empreses financeres que estan donant el salt al món de les criptodivises. Malgrat les contínues preocupacions sobre la volatilitat dels preus, la protecció dels consumidors i el possible blanqueig de diners al sector, grans empreses com Mastercard, Tesla i Facebook s'han acostat durant els últims temps a les monedes digitals.

Noticias relacionadas

contador