paypal-siege

El gegant dels pagaments globals PayPal planeja permetre als usuaris reintegraments de criptodivises a carteres de tercers, segons el seu cap de desenvolupament de cadena de blocs.

Durant la seva intervenció de dimecres a la conferència Consensus 2021 de CoinDesk, José Fernández da Ponte va explicar que s'està treballant en una funció de retirada. A l'actualitat, PayPal no permet als usuaris moure les tinences de criptodivises fora de la plataforma, tot i que ha permès als clients comprar bitcoins i altres criptodivises des d'octubre de 2020.

"Volem fer-ho al més obert possible, i volem donar opcions als nostres consumidors, cosa que els permeti pagar de qualsevol manera que vulguin", va dir da Ponte. "Volen portar les seves criptos a nosaltres per poder usar-les al comerç, i volem que puguin agafar les criptos que van adquirir amb nosaltres i portar-les a la destinació de la seva elecció".

L'empresa envia novetats cada dos mesos de mitjana, va dir, encara que no està clar quan arribarà la funcionalitat de retirada.

Pel que fa a la remor que PayPal planeja llançar la seva pròpia stablecoin, da Ponte es va mostrar més reticent. "És massa aviat", va dir.

Noticias relacionadas

contador